lauantai 8. elokuuta 2015

Kaikkea ei tarvitse suvaita

Maassamme villitsee suhteellisen vahvasti "suvaitsevaisuus" ja muiden kulttuurien sokea hamuamisen ilmapiiri. Itse olen sitä mieltä, että kaikkea ei tule suvaita ja omasta kulttuurista tulee pitää kiinni, sitä arvostaen ja kunnioittaen.

Seuraavassa maistiaisia vieraasta kulttuurista, ehkäpä siitä, mistä niin moni "suvaitseva henkilö" maahamme haljaa. Kyse on ISIS -järjestön seksiorjakaupasta, jossa huutokaupataan naisia sellaisiin kohtaloihin, joista ei maamme viranomaisen määrite "ihmiskauppa" edes taida kyetä oikein kunnalla kuvata.

Alla siis pari järkyttävää kuvaa. Ensimmäisessä on kauppailmoitus, eli mitä myydään ja hintaluokat. Esimerkiksi 20-30 vuotiaat maksavat 86taalaa ja 1-9 vuotiaat 173taalaa, tässä vaiheessa jokainen maamme "suvaitseva ihminen" voi kysyä itseltään, millä hinnalla oman lapsensa antaa myytäväksi seksiorjaksi ja mikäs se suojaikä olikaan lapsella. Toisessa kuvassa on kauppatavaraa esiteltävänä. Maassamme "eksoottisen ja ihanan" kulttuurin perässä on nuoria lähi-itään karannut, ja varmaan karkaavat ikävä kyllä tulevaisuudessa..maassamehan tilastollisesti katoaa reilun 2000 ihmistä vuodessa.


Haukkukoon kuka tahansia meikäläistä suvaitsemattomaksi - en suvaitse mitä vain, itse asiassa oman arvomaailmani pohjalta voin olla nykypäivän kultturellimaailmassa suvaitsematon moukka...ja olen ylpeä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D