lauantai 18. syyskuuta 2010

A-Studio:laittomat aseet

On puhuttu hyvin aktiivisesti laillisten ampuma-aseiden kiellosta tai rajoittamisesta. Kolikolla kumminkin on aina kääntöpuolensa, niin tässäkin tapauksessa. Ts. saavutetut edut voivat olla erittäin minimaaliset haittoihin nähden. Yksi laillisten ampuma-aseiden kiellon/rajoituksen hinta on laittomien aseiden räjähdysmäinen kasvu, näin on käynyt kaikissa maissa, missä kielto on tullut voimaan - Britit on räikein esimerkki, siellä on tilanne kääntynyt täysin päälaelleen 1997 kieltojen jälkeen. A-Studion teki dokkari aiheesta, aika hurjaa katsottavaa on.
A-Studion dokkari
Jos tilanne on saatavuuden ja pimeän kaluston uutuuden suhteen jo tuota tasoa mitä dokumentissä tuli ilmi, on tilanne todella synkkä maassamme siinä vaiheessa jos laillisten aseiden kielto/rajoitus tulee voimaan. Vihreät on kautta linjat ajamassa kieltoa maahamme, kansa äänestysuurnilla päättää millainen tulevaisuus maahamme tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D