maanantai 5. joulukuuta 2011

Mitä on koulukiusaaminen?

...siihen vastaa seuraava video. Videon tehnyt 14 vuotias nuorukainen, joka kertoo tuntemuksistaan paperilapuilla. Jamppaa (Jonah Mowry) on ollut koulukiusattu jokusen vuoden alle 10 vuotta.


Vaikka viesti on suhteellisen vahva filkassa, mielenkiintoista on jälleen huomata kuin hyvin pienestä ja mitättömän kokoisesta esityksestä nousee kasvava buumi. Kun juutuubiin menee tekemään hakua aiheen tiimoilta, vastaavia videoita tulee vastaan melkoisesti.
Tässä on hieno huomata jokunen asia:ensinnäkin trnedin luomiseen ei tarvita miljoonia, vaan yksi ihminen "viiden pennin budjetilla" voi aloittaa uuden asian, toiseksi on hienoa huomata että ihmiset reagoi toisen tunteen ilmaisuihin yhtä herkällä tavalla..siis Mowry on saanut paljon vastauksia vastaavanlaisin videoin ja kolmanneksi on kiva huomata että vielä löytyy ihmisiä jotka uskaltaa tunteitaan ilmaista julkisesti..rehellisyyden nimissä kun maailma on mennyt aina vain kylmempään ja tunteettomampaan suuntaan.




..ainiin, tuo video ei kuulemma ole "aito"(?), tosin se ei muuta viestin sanomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D