keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Suomalainen hyvinvointivaltio pitää omistaan huolta...

Suomessa "tasa-arvo" on sana, jonka käsite muuttuu sanojan ja kontekstin mukaan. Sanan merkitys nykypäivänä suvaitsevassa maailmassa edustaa aika monen suuntaisia käsitteitä. 

Tämä sana yhdistettynä "hyvinvointivaltio" -käsitteeseen voi herättää..ja herättääkin monessa erilaisia mielikuvia siitä, millaisessa maailmassa ja maassa elämme.

Nykypäivänä voi joissain tapauksissa oikeutetusti kyseenalaistaa "hyvinvointivaltio" -käsitteen maamme yhteydestä, tuolle sanalle on käynyt samoin kuin monelle muullekin sanalle sen "tasa-arvo" sanan lisäksi; siitä on tullut kontekstiriippuvaista "kauppatavaraa", ja näin ollen sen alkuperäinen merkitys on hävinnyt..tai vähintäänkin muuttunut.

Kun pohditaan nykypäivää ja äimistellään ihmeissään: mihin maailma menee, miksi persuista on noussu ns.kansanliike, minkä vuoksi on erilaisia pahoinvoinnin oireita huomattavissa enemmässä määrin, minkä vuoksi "pakkosuvaitsevaisuus" ei mene niin rivakasti kansaan kuin on halu, jne. voi olla ehkä taustalla aihettakin edellä mainittuihin..kukaanhan ei ole oikeutettu tuomitsemaan/arvostelemaan toisen tunnetiloja.

Alla on kuva, jossa vasemmalla on pätkä oikeudenistunnon pöytäkirjaa koskien maamme tukien väärinkäyttöä ja ehkä suurin huomio kohdistuu lukuihin. No oikealla on juttu+kuva toisenlaisesta ihmiskohtalosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D