maanantai 4. lokakuuta 2010

Telajärvi

Joskus...toisinaan...harvoin törmää nettisivuihin jotka on tehty mielikuvituksella ja antaumuksella kieli poskessa. Jos touhu onnistuu, on sivusto hauska ja sivuilla voi viettää jokusen hetkenkin äimistellessä mitä kaikkea onkaan keksitty laittaa mukaan.
Telajärven autotehdas ja sen alasivut on jo nettiaikakauden mittapuussa wanha juttu, mutta edelleen naurattaa..ainakin jotakuta. No pakkohan se oli tännekin tunkea, sivuston tuote; Teat mykistää
Seuraavassa lainaus Teat Scrotum mallin mainostekstistä:

"Teat Scrotum

Uutuutena mallivuodelle 2007 Teat esittelee kompaktin luukkuperän, Scrotumin, joka tarjoaa kovan vastuksen Ford Focus ST:n ja VW Golf GTI:n hallinnoimaan ns. Hot Hatch (Kuuma Luukku) -segmenttiin. Scrotumin ST -mallissa on uuden Masturbon tavoin Wankerista lainattu 7 -litrainen V8, jota on terästetty kahdella turboahtimella ja lukuisilla muilla parannuksilla. 0-100 km/h taittuukin ripeästi alle neljässä sekunnissa, jättäen taakseen mm. Lamborghini Gallardon, Aston Martin Vantagen, Dodge Viperin yms. tientukkeet.

Masturbosta poiketen Scrotumissa on myos käytännollinen takaistuin, tilava takaluukku ja normaali maavara, joten sen voi huoletta hankkia vaikka Ypäjäläinen kolmilapsinen ydinperhe käyttoautokseen - ja tarvittaessa takaluukkuun saa vielä ahdettua yhden pienehkon mummun keskipitkille reissuille. Mummujen yms. tavaroiden pakkausta helpottamaan kehitetty hydraulinen Super Sphincter sulkijamekanismi survoo takaluukkua kiinni yli 30 kilonewtonin voimalla. Massaltaan suhteellisen kevyt Teat Scrotum on myos pienikulutuksinen ja täten sangen kukkaroystävällinen; 1.8 litraisella koneella kulutus on olemattomat 10-16 litraa sadalla, eikä ST -mallikaan ahmi kuin 33-49 l/100km.

Teat Scrotum - markkinoiden tiukin kuuma luukku."

http://www.telajarvi.net/teat/

Teat -autosivut ovat itse asiassa vain yksi alasivusto. Telajärven kunta on pääsivusto, jonka alta avautuvat mm.Teat  ja Telaburger. Kannattaa käydä ihmettelemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D