perjantai 10. kesäkuuta 2011

Suomen suurimman levikin omaava rikoslehti


Taas tuossa tuli ihmeteltyä Iltalehden otsikoita. Meillä ilmeisesti maa väkivaltaistuu viikoittain enemmän ja enemmän. Samoin kyllä kummastuttaa IL:n kohuhakoinen uutisointi..joista saa helposti vääriä mielikuviakin. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa on päivän lööppipätkää, silmään pisti tuo "Uhri surmattiin ensin myrkyttämällä" ...öö, kysymys kuuluu että millä uhri seuraavaksi surmattiin? ..ja montako kertaa uhri surmattiin? ...montako kertaa ihmisen voi surmata? -oman käsitykseni mukaan vain kerran se henkikulta karkaa kropasta.

Toinen lööppi mikä pisti lehden päivän (rikos-)uutisissa silmään, oli kuinka Jyväskylässä oli oikein ASEmies ollut liikenteessa. Jumankauta toimittaja(/-t) keksii tunkee provosoivaa "ase" -sanaa jokapaikkaan. Kyse oli lopulta ollut siitä että joku jamppa oli ilmakon kanssa liikkunut..tosin olihan tuossa jokunen aika sitten karhuryhmää kutsuttu paikalle kun pariskunnalla oli omakotitalonsa ikkunassa nähty ilmakivääri. Tuossa katukvuassa näkyy päivittäin tuhoton määrä tukahduttamiseen soveltuvien esineiden, eli tukahduttamiASEIDEN kanssa liikkuvia ihmisiä, ei muuta kuin poliisia paikalla!
-Kyllä joku asia on tässä yhtälössä pahoin pielessä..tai useampikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D