maanantai 16. toukokuuta 2011

Suomi on uusi maailmanmestsri!

Itse en oikein noni yleisesti seuraa lätkää mitenkään, etenkin SM liiga on tökkinyt HYVIN VAHVASTI viimeiset 15 vuotta. MM ottelut ovat olleet poikkeus ja tänäkin vuonna, etenkin loppuottelut on tullut seurattu. Eilen se harvinaisuus tuli suomeen: toinen maailman mestaruus! En osaa sanoa onko tämä nyt parempi kuin 1995 vuoden mestaruus. Tuolloin nimittäin rakkaan naapurimaan nöyryytys oli aivan täydellinen (voitto heidän omalla maallaan, meillä oli Ruotsalainen valmentaja, veimme heidän voittobiisin, jne.) ja kansa oli hurmoksessa monta kuukautta voiton jälkeen. Tosin tänä vuonna oli tuo teurastus ja nöyryytys kyllä aika harvinaisen kova; 6-1, viiden maalin erolla MM -kultaa on aika huikea. Parasta tänä vuonna oli joukkueen vääntö, tänä vuonna Suomi väänsi poikkeuksellisesti todella voimakkaasti kaikki pelitilanteet.

Puhumattakaan Granlundin ilmaveivi -maalista Venäjä -ottelussa, se oli huikea - se jää ikuisiksi ajoiksi MM -otteluhistoriaan, eikä sitä kukaan vie pois!.

- HIENOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida höpötyksiäni/juttujani..pidätän kumminkin oikeuden katsastaa ja hyväksyä kaikki kommentit ennen julkaisua :D